Mbappé taler ud: PSG er en splittet klub

The perfect guide to the casino

Mbappé taler ud: PSG er en splittet klub

Den franske superstjerne fortæller i et opsigtsvækkende interview, at Paris Saint-Germain er en splittet klub.

24-årige Kylian Mbappé er blevet sat i kraftig forbindelse med et skifte væk fra Paris Saint-Germain denne sommer, hvor Real Madrid er blevet nævnt som den varmeste bejler til franskmandens underskrift, og rygterne om superstjernes exit er bestemt ikke blevet færre, efter han har givet et opsigtsvækkende interview med den franske avis L’Equipe.

Her kalder Kylian Mbappé blandt andet Paris Saint-Germain for en splittet klub.

– Jeg tror ikke, at det at spille for PSG hjælper, da det er et splittet hold og en splittet klub, udtaler Mbappé til L’Equipe.

Kylian Mbappé har tidligere bekræftet, at han ikke ønsker at forlænge sin nuværende aftale med Paris Saint-Germain, som udløber næste sommer.

Franskmanden har dog slået fast, at han gerne vil blive i klubben i resten af sin kontraktperiode, men det er den franske storklub altså ikke interesseret i, da de i så fald kan ende med at miste ham kvit og frit næste sommer.

Kylian Mbappé har siden sit skifte til Paris Saint-Germain i 2017 vundet det franske mesterskab hele fem gange, mens han altså også har slået sit navn fast som en af verdens absolut bedste fodboldspillere.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top