The perfect guide to the casino

Ekspert måber over Superliga-transfer: ‘Det er helt uhørt!’

Viaplay-eksperten Allan Kuhn er særdeles begejstret for FC Nordsjællands signing af Marcus Ingvarsten.

FC Nordsjælland smed noget af en transferbombe, da de tidligere på ugen kunne præsentere deres tidligere profil, Marcus Ingvartsen, som ny spiller i klubben, og det er en transfer, der ifølge Allan Kuhn er helt uhørt, men som samtidig vækker stor begejstring.

– For mig er det helt uhørt. Der må være nogle andre grunde, der ligger under beslutningen, som handler om, at han gerne vil hjem. Ellers vælger man ikke at tage hjem i den alder, men det kan man kun gisne om, siger Allan Kuhn til Tipsbladet og fortsætter:

– Han har sikkert tænkt, at han gerne vil hjem og være billedet på FC Nordsjælland fremadrettet. Det er et enormt scoop af FC Nordsjælland, og jeg var meget overrasket, da jeg læste det.

– Han vælger selvfølgelig FC Nordsjælland, som han kender og føler sig tryg ved. Han har været topscorer i klubben før, så det ligger lige til højrebenet, men jeg havde nok forventet, at det ville ske tre-fire år senere, lyder det fra Allan Kuhn, der heller ikke lægger skjul på, at han tror, at FC Nordsjællands seneste sæson har givet dem blod på tanden.

– Nu viser man virkelig, at man sportsligt også kan købe spillere ind, som man ved vil præstere i Superligaen. Det synes jeg er et statement fra dem som klub om, at nu vil de fastholde deres position i dansk fodbold, siger Viaplays fodboldekspert og fortsætter:

– De havde en god sæson sidste år, og den succes vil de selvfølgelig gerne ride videre på. Og de ved selvfølgelig også godt, at når man er en del af toppen, så bliver spillerne mere værd, hvilket også er en del af deres forretning, lyder det afslutningsvis fra Allan Kuhn.

Foruden FC Nordsjælland blev FC Midtjylland også sat i kraftig forbindelse med Ingvartsen, men det blev altså Farum-klubben der løb med hans underskrift. Det er endnu ukendt, hvor en aftale, som Ingvartsen har sat sin signatur på.

OVERSIGT

Scroll to Top