The perfect guide to the casino

Her er prisen: Så meget får Brøndby for Slimane-salg

Brøndby IF kan forvente at inkassere et større millionbeløb, hvis Anis Ben Slimane bliver solgt.

Anis Ben Slimane bliver i disse dage sat i kraftig forbindelse med et skifte til Premier League-oprykkerne fra Sheffield United, og onsdag aften var der forlydener om, at en handel er lige på trapperne.

Skulle den talentfulde midtbanespiller ende med at blive solgt, så kan Brøndby også inkassere et større millionbeløb, men det er formentlig ikke lige så stort, som man ellers havde håbet på.

Inden VM-slutrunden i vinters blev der således nævnt priser på op imod 75 millioner kroner for Anis Ben Slimane, der dog siden hen er røget ud i kulden på Vestegnen, og med en kontrakt der udløber næste sommer, så skal CV og co. altså kigge langt efter det førnævnte beløb.

I forbindelse med de vedvarende rygter, der sender Slimane til Sheffield United, så er der blevet nævnt priser på alt imellem 15-35 millioner kroner, men ifølge Africa Foot, så må Brøndby altså tage til takke med at score £1.7 millioner ved et salg – svarende til knap 15 millioner kroner.

Brøndby og Sheffield United ligger eftersigende i forhandlinger lige nu, hvor der er snak om, hvor stor en del af beløbet, der skal betales som bonusser.

Ifølge det lokale medie Sheffield Star, så Brøndby dog fast besluttet på, at hele beløbet betales med det samme.

22-årige Anis Ben Slimane står noteret for 121 optrædener i Brøndby-trøjen med ni mål og 12 oplæg til følge.

OVERSIGT

Scroll to Top