The perfect guide to the casino

Ellers tak: Midtbanespiller afviser Brøndby-skifte – Har valgt en anden klub

Der har været stille på Vestegnen denne sommer, men CV har tilsyneladende været ude med riven efter forstærkninger.

Der er formentlig flere Brøndby-fans der savner lidt transferaktivitet på Vestegnen denne sommer, men indtil videre har der altså været utrolig stille, hvad angår nye signinger til de blå-gule farver.

Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, har dog tilsyneladende gjort væsen af sig bag kulisserne, for ifølge B.T, så har Brøndby angiveligt været i forhandlinger med hollandske Mathijs Tielemans.

Den 21-årige midtbanespiller havde kontraktudløb med PSV i udgangen af juni, og han var således udset til at forstærke Brøndbys midtbane, men sådan skulle det altså ikke gå.

Mathijs Tielemans har dog valgt at afvise tilnærmelserne fra Brøndby, for han er netop blevet præsenteret som ny mand i hollandske Vitesse, og han forsætter dermed fodboldkarrieren i hjemlandet i denne omgang.

Carsten V. Jensen har ikke lagt skjul på, at Brøndby vil forsøge at skrive med spillere i dette transfervindue, som har et niveau der også gør dem interessant for andre klubber, og det kan blandt andet være en af årsagerne til de manglende indkøb.

OVERSIGT

Scroll to Top