The perfect guide to the casino

Mount glæder sig over skifte: Vil vinde trofæer i United

Mason Mount glæder sig over skiftet til de røde djævle.

Manchester United kunne onsdag formiddag præsentere Mason Mount som ny mand i klubben efter flere ugers tiltagende rygter, og det skifte vækker altså også stor glæde hos hovedpersonen selv, der ønsker at vinde trofæer med sin nye klub.

– Det er aldrig let at skifte fra den klub, du voksede op i, men Manchester United vil give en spændende ny udfordring til den næste fase i min karriere, siger Mount til Uniteds hjemmeside og fortsætter.

– Efter at have duelleret med dem ved jeg, hvor stærk en trup det er, jeg slutter mig til, og jeg kan ikke vente med at være en del af denne gruppes stræben efter at vinde store trofæer.

– Alle kan se, at klubben har taget store skridt fremad under Erik ten Hag. Efter at have mødtes med manageren og drøftet hans planer, kunne jeg ikke være mere spændt på de kommende sæsoner og er klar til det hårde arbejde, der venter.

– Jeg er enormt ambitiøs. Jeg ved, hvor fantastisk det føles at vinde store trofæer, og hvad der skal til for at gøre det. Jeg vil give alt for at opleve det igen i Manchester United, siger han.

Mason Mount koster angiveligt Manchester United i omegnen af 55 millioner pund – svarende til knap 480 millioner kroner. Beløbet kan dog løbe op i 60 millioner pund – svarende til cirka 520 millioner danske kroner.

OVERSIGT

Scroll to Top