The perfect guide to the casino

Jesper Sørensen slår fast: Spillerne står skarpt

Brøndbys cheftræner er positivt stemt over for det han har set fra spillertruppen i opstarten.

Størstedelen af Brøndbys spillertrup mødte mandag ind til træning, og en uge inde i preseason gør Jesper Sørensen status på den første træningsuge.

– Det er dejligt at være tilbage, der har været godt vejr, og spillerne har været friske og står skarpt. Det har været en mindre gruppe, da vi har en spillere afsted med landshold, som først kommer tilbage i næste uge, men det bliver dejligt at få samling på truppen.

– Spillerne har set godt ud, og de er blevet testet godt igennem. De har arbejdet godt i pausen, kan vi se på deres resultater. Men det har været en kort ferie, og vi har en del spillere, som kommer løbende ind, så det er et rul, hvor der ikke er så mange fridage, og hvor spillerne løbende skal integreres i træningen, i takt med de støder til truppen fra deres ferier.

– Vi har jo allerede kamp mod Hillerød her 6. juli, og der vil der være nogle af spillerne, som vil være godt stillede til at spille den træningskamp. Og så er der andre, som ikke er. Så det bliver et lidt større puslespil, end normalt er, da vi ikke har en hel gruppe at råde over, men det er selvfølgelig rigtig positivt, at vi har en del spillere afsted med landshold, siger Jesper Sørensen.

Brøndby IF spiller deres første kamp i den nye sæson i 3F Superligaen den 23. juli, når de brager sammen med Silkeborg IF på udebane.

OVERSIGT

Scroll to Top