The perfect guide to the casino

Ærlig CV indrømmer: Jeg håber, han bliver solgt

Brøndbys fodbolddirektør lægger ikke skjul på, at han håber, at Jesper Lindstrøm bliver solgt denne sommer.

Brøndby IF vinkede i sommeren 2021 farvel til Jesper Lindstrøm, da de solgte offensivspilleren i en stor millionhandel til Bundesliga-klubben Eintracht Frankfurt, der betalte 52 millioner kroner plus diverse bonusser for hans underskrift.

Siden hen har Jesper Lindstrøm udviklet sig til en stor profil i den tyske klub, og det har også medført massiv interesse for danskeren, der i dette transfervindue allerede er blevet sat i forbindelse med flere europæiske storklubber – heriblandt Napoli og RB Leipzig.

I den forbindelse er der blevet nævnt en salgspris på op imod 300 millioner kroner, og skulle en transfer ende med at blive en realitet, så vil der formentlig udbryde stor glæde på Vestegnen.

Ifølge Tipsbladet, så sikrede Brøndby sig nemlig en videresalgsklausul på 15 procent, da man solgte Lindstrøm til Eintracht Frankfurt, og dermed står de blå-gule altså til en stor milliongevinst ved et eventuelt salg.

Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen lægger da heller ikke skjul på, at han gerne ser Jesper Lindstrøm bliver solgt.

– Vi har efterhånden fået en del af de bonusser, der var lagt i aftalen. Så det begynder at nærme sig det tidspunkt her, hvor vi gerne ser, at det kunne ske, og at det ville være fint for os, siger Carsten V. Jensen.

23-årige Jesper Lindstrøm noterede sig i sidste sæson for syv mål og to oplæg i 27 Bundesliga-kampe for Eintracht Frankfurt.

OVERSIGT

Scroll to Top