The perfect guide to the casino

Viktor Fischer annoncerer pensionering i en alder af 29 år

Viktor Fischer Annoncerer pensionering i en alder af 29 år

Viktor Fischer, den tidligere Ajax, Middlesbrough, og Mainz 05 winger, har annonceret sin pensionering fra fodbold i en alder af 29. Antwerp, Fischers nuværende klub, udsendte en erklæring, der bekræftede nyheden, og nævnte en vedvarende skade som årsagen til hans tidlige pensionering. Hans kontrakt med Antwerp og hans lejeophold hos AIK i Sverige er begge afsluttet med øjeblikkelig virkning​1​.

Født den 9. juni 1994, startede Fischer sin professionelle fodboldrejse hos Ajax, hvor han gjorde sig bemærket mellem 2012 og 2016. Hans imponerende form, markeret med 33 mål i 111 kampe, tjente ham en flytning til Englands Middlesbrough. Imidlertid var hans tid i England kortvarig, da han ikke scorede i sine 16 optrædener for klubben. Inden for et år var han på farten igen, denne gang til Tysklands Mainz 05. Fischer scorede to gange i 12 kampe i løbet af hans halvsæsonophold hos den tyske side​1​.

I 2018 vendte Fischer tilbage til sit hjemland Danmark for at slutte sig til FC København. I løbet af de næste tre år spillede han 118 kampe og scorede 28 mål. I sommeren 2021 underskrev den belgiske side Antwerp ham. På trods af en lovende start blev hans tid i klubben plaget af skader, og efter 35 optrædener og tre mål blev han udlånt til AIK i vinteren 2023. Fischer klarede 12 kampe og to mål for AIK før han annoncerede sin pensionering​1​.

På det internationale plan repræsenterede Fischer sit land, Danmark, i 21 kampe og scorede tre mål​1​.

Fischers pensionering markerer slutningen på en imponerende karriere, der spænder over flere top-flight ligaer. Hans bidrag til sporten og hans klubber vil blive husket med kærlighed, og vi ønsker ham alt det bedste for hans fremtidige bestræbelser

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top