The perfect guide to the casino

Er lige vendt retur til Brøndby: Nu kan han blive sendt afsted på endnu en lejeaftale

Yousef Salechs rolle i Brøndby-truppen er fortsat uklar.

Yousef Salech vendte tidligere på sommeren tilbage til Vestegnen, efter et succesfuldt lejeophold i HB Køge, hvor det blev til 15 mål og tre oplæg i 24 kampe i NordicBet ligaen.

Den talentfulde angriber satte tilmed sin signatur på en kontraktforlængelse i forbindelse med sin tilbagevenden til Brøndby IF, men på trods af det, så er det fortsat usikkert, om han er at finde i Brøndby-trøjen i den nye sæson, da en ny lejeaftale spøger i kulissen.

Det fortæller Yousef Salech, der dog håber på et gennembrud i Brøndby allerede i den nærtforstående sæson.

– Det er fedt at være tilbage i Brøndby og have forlænget min kontrakt. Min prioritet er fortsat at slå igennem i Brøndby, så det gør, at jeg ikke behøver bekymre mig om noget andet. Nu har jeg mulighed for at vise mig frem, og jeg gætter på, at klubben tror på mig, eftersom jeg har fået en ny kontrakt, siger Salech til Tipsbladet og øvrige medier, mens han samtidig ikke udelukker, at en lejeaftale kan komme i spil.

– Man skal ikke udelukke noget i fodbold, men jeg håber da at bryde igennem i den her sæson og spille her. Men man ved aldrig. Hvis det bliver et nødvendigt skridt at tage (at blive udlejet, red.), er det sådan, det er, siger Salech.

Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, udelukker heller ikke, at endnu en lejeaftale kan blive aktuel.

– Det er helt klart, at han skal være med her hen over sommeren, og så må vi se, om han kan æde sig ind og være et alternativ. Det er jo opgaven nu og her, og det er også derfor, vi har forlænget, siger Brøndby-direktøren og uddyber om et potentielt lejeophold.

– Jeg vil ikke afvise det, for vi skal have et øje for at bruge den her tid fornuftigt og rigtigt. Lige nu og her skal vi have et rigtig godt kig på Yousef, som har haft en fin sæson. Jeg tror gerne, at han vil ind på banen her på Brøndby Stadion og lave mål foran Sydsiden. Det er jeg sikker på. Nu har han fået vist sig frem i HB Køge, og nu bruger vi sommeren på at se det an, lyder det fra CV,

OVERSIGT

Scroll to Top