The perfect guide to the casino

Blev meldt færdig på Vestegnen: Nu står Brøndby klar med en ny kontrakt

Blas Riveros’ fremtid på Vestegnen er fortsat uklar.

25-årige Blas Riveros har snart været på Vestegnen i tre år, og om blot et år udløber venstrebackens kontrakt med de blå-gule.

Tidligere har flere eksperter meldt den paraguyanske back færdig i klubben, men Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, vil gerne forlænge aftale med Riveros.

– Blas er bare en dygtig spiller, og han er landsholdsspiller for Paraguay. Den kategori af spillere vil der bare være interesse for, men vi ser også gerne, at han kunne være her – også gerne på en længere aftale, hvis det kan lade sig gøre, fortæller CV, der samtidig fortæller, at et salg af Riveros ligeledes kan blive aktuelt, hvis han ikke ønsker at forlænge.

– Vi må se på, hvordan det udvikler sig hen over sommeren, men det siger sig selv, at hvis ikke man kan få forlænget den aftale, så kan der jo blive tale om, at vi skal se, om vi kan få nogle penge i kassen, som vi så kan reinvestere, siger CV.

Blas Riveros skiftede til Brøndby fra FC Basel tilbage i oktober 2020, og selvom han tidligere har været ramt af en alvorlig knæskade, så står han siden sit skifte Vestegnen noteret for 57 optrædener med fire mål og otte oplæg til følge i de blå-gule farver.

OVERSIGT

Scroll to Top