The perfect guide to the casino

PC slår fast: Vores spillere skal koste mange penge

FC Københavns sportsdirektør slår fast, at der skal mange penge i kassen, hvis løverne fra hovedstaden skal sælge klubbens profiler.

FC København forbereder sig ligesom de resterende hold i 3F Superligaen på den kommende sæson, og med et igangværende transfervindue handler det om at komme ud med den bedst muligt trup til sæsonstart.

Flere spillere er allerede blevet sat i forbindelse med et skifte væk fra FC København – heriblandt islandske Hákon Arnar Haraldsson, som Lille eftersigende skulle have budt 112,5 millioner kroner for.

FC København har dog angiveligt valgt at takke nej til tilbuddet, og til bold.dk fortæller klubbens sportsdirektør, Peter ‘PC’ Christiansen, er der skal nogle store beløb i kassen, hvis de forsvarende mestre skal sælge ud af deres største profiler.

– Sådan tror jeg hele tiden, det har været. Vi har haft en strategi om, at hvis vi skal sælge de vigtigste spillere, så skal det koste, og det skal koste mange penge.

– Vi har vist de sidste par vinduer, at de spillere, der går ud herfra, de går for store transfersummer, siger sportsdirektøren, der også bliver spurgt ind til, om FC København står et andet sted end tidligere, når de kan takke nej til et bud på 112,5 millioner kroner for Hákon Arnar Haraldsson.

– Det er et godt spørgsmål. Jeg kan ikke kommentere på det, fordi så bliver det sandt, at vi har sagt nej til det beløb.

– Der er interesse, og de, der kommer, ved godt, at de skal betale stort for vores spillere, lyder det fra PC.

OVERSIGT

Scroll to Top