The perfect guide to the casino

Var millimeter fra Brøndby-skifte: Nu gider INGEN at have ham

Svenske Sebastian Andersson var for et år siden til lægetjek på Vestegnen, men nu har han svært ved at finde en ny arbejdsgiver.

Tingene kan gå hurtigt i fodbold – både i positiv og negativ forstand. Det er den svenske angriber, Sebastian Andersson, et perfekt eksempel på.

For bare et år siden var han tæt på at fuldføre et skifte til Brøndby IF, men et dumpet lægetjek gjorde altså, at skiftet aldrig blev en realitet, og de blå-gule fra Vestegnen endte i stedet med at hente Ohi Omoijuanfo.

– Det er en skade, der burde have været behandlet for lang tid siden. Det fortalte lægerne i Brøndby til mig, har angriberen tidligere fortalt i et stor interview med Fotbollskanalen.

Sebastian Andersson er siden hen blevet opereret, og nu er angriberen sin skade kvit. Der er dog bare et problem. Hans kontrakt med FC Köln udløber den 1. juli, og der er ingen klubber, der nu gider at have ham.

Ifølge det svenske medie, Expressen, så har den 31-årige angriber således budt sig til i svenske klubber som IFK Norrköping, IF Elfsborg og AIK, men ingen af disse har altså udvist interesse for det tidligere Brøndby-emne, der altså heller ikke får forlænget sin aftale med FC Köln.

Union Berlin solgte Sebastian Andersson til FC Köln for knap 50 millioner kroner tilbage i sommeren 2020.

OVERSIGT

Scroll to Top