The perfect guide to the casino

Ærlig Jesper Sørensen: Det er ikke strømlinet i Brøndby

Jesper Sørensen fortæller, at måden, som Brøndbys førstehold og klubbens Masterclass griber tingene an på, ikke er strømlinet.

Det er efterhånden mere og mere normalt, at man ser, at der er en vis sammenhæng mellem diverse klubbers førstehold og akademihold, hvad angår spillestil, men sådan forholder det sig altså ikke på Vestegnen.

Det fortæller Brøndbys cheftræner, Jesper Sørensen, i et interview med Brøndby-fanmediet 3point, hvor han giver udtryk for, at der ikke fokuseres på, at spillestil- og principper er det samme ned igennem klubben.

– Det har ikke været strømlinet på den måde hos os. Der har Masterclass haft deres måde at gribe tingene an på, og vi har haft vores. Det har været den måde, man selvfølgelig har grebet tingene an på her i Brøndby i nogle år, fortæller Jesper Sørensen, der blandt andet forklarer årsagen med, at der indimellem bliver skiftet træner i fodboldens verden.

– Vel i erkendelse af at man også indimellem skifter træner, der så nogle gange bruger og benytter sig af noget andet, lyder det fra Jesper Sørensen, der dog i samme ombæring fortæller, at der er ugentlige møder med Masterclass.

– Vi har ugentlige møder mellem Masterclass, og der er selvfølgelig noget dialog. Men, der er jo heller ikke en fast måde at sige, at det her er den rigtige måde at spille på, og det her er den rigtige måde at udvikle spillere på. Det vigtigste er, at man går til opgaven med en tro på, at det, vi laver, trods alt er rigtig godt og udviklende, fortæller Brøndby-træneren.

OVERSIGT

Scroll to Top