The perfect guide to the casino

United-legende er klar i spyttet: Der er brug for en, der er bedre end Eriksen

Manchester United er nødt til at finde en bedre midtbanespiller end Christian Eriksen, hvis de vil tilbage i toppen af europæisk fodbold.

Sådan lyder den kontante melding fra den tidligere Manchester United-spiller, Rio Ferdinand, ifølge The Mirror. Her giver forsvarslegenden således udtryk for, at danskeren skal erstattes af en spiller, der er mere dynamisk og som kan supplere Bruno Fernandes.

– Man har Bruno (Fernandes, red.) og Eriksen, der kan spille som 8’ere, mens Fred og McTominay er reserver. Kan vi hente en mere dynamisk 8’er, der kan skaffe os mål og assister, for at supplere Bruno? En, som også kan tage bolden og diktere spillet, lyder det, ifølge The Mirror, fra Rio Ferdinand.

– Eriksen gør det glimrende, når vi taler om at diktere spillet. Han er kølig og rolig under pres. Han kan styre kampe, og jeg synes, han har været glimrende. Men hvis man vil nå et nyt niveau, så har man brug for en, der er bedre end Eriksen.

– Det kommer til at blive et stort emne for holdet. Det vil forbedre os voldsomt, lyder det fra Ferdinand, der også har en erstatning for Eriksen klar, og ham skal man finde i Real Madrid.

– Jeg ville forsøge at hente Tchouameni. Det er ham, der ikke spiller. Han er ham, der er i overskud lige nu. Han vil være en gigantisk forbedring, siger Ferdinand.

OVERSIGT

Scroll to Top