The perfect guide to the casino

Floppede fælt i Brøndby: Nu skifter han til ny klub

Filip Blazek floppede fælt i Brøndby, men nu har han så småt fået gang i karrieren igen.

Tilbage i sommeren 2017 hentede Brøndby den dengang blot 19-årige Filip Blazek til Vestegnen fra FK Senica for i omegnen af en millioner kroner.

Her fik han dog aldrig helt den succes, som man havde håbet på, at Filip Blazek fik således kun tre optrædener for førsteholdet, inden han i sommeren 2019 skiftede tilbage MFK Skalica i hjemlandet.

Filip Blazek er siden da blevet omskolet fra midtbanespiller til midtstopper, og det har altså banen vej for en karriere med massere af spilletid, der nu har medført et nyt klubskifte.

Ifølge iSport, så er Filip Blazek nemlig blevet solgt til Banik Ostrava, der blev nummer syv i den tjekkiske liga sidste år.

Mediet skriver endvidere, at Filip Blazek har en frikøbsklausul på en millioner kroner, men at det er uvist, hvorvidt Banik Ostrava har indløst denne, eller om de har sikret hans underskrift for et mindre beløb.

Filip Blazek gav sidste år et stort interview, hvor han satte ord på sin i Brøndby, der ifølge ham måske var et lidt for stort skridt.

– Måske var det for stort et skridt for mig, men sådan et tilbud kan man ikke sige nej til. Alle fodboldspillere ville sandsynligvis have gjort det samme i mit sted. Jeg er meget glad for den oplevelse, jeg fik. I Danmark var mange ting anderledes – det gjaldt ikke kun fodbolden, men også i hverdagen

– Det gav mig rigtig meget. Selv om jeg ikke spillede ret meget. trænede jeg med topspillere som Teemu Pukki, Anthony Jung og Jesper Lindstrøm, der nu spiller i Bundesligaen. Det var fantastiske gutter, og jeg er glad for, at jeg var en del af det omklædningsrum, lød det fra Blazek i interviewet.

OVERSIGT

Scroll to Top