The perfect guide to the casino

Højbjerg om Bayern-rygter: Heldigvis ikke i mine hænder

Den danske landsholdsstjerne er ikke meget for at sætte ord på de rygter, der i øjeblikket kæder ham sammen med Bayern München.

Pierre-Emile Højbjerg har været en nøglefigur på Tottenhams midtbane de seneste par sæsoner, og de mange flotte præstationer har nu medført, at danskeren i øjeblikket sætte i kraftig forbindelse med et skifte til Bayern München.

Hovedpersonen var dog ikke meget for at sætte ord på rygterne på pressemødet forud for mandagens EM-kvalifikationskamp mod Slovenien.

– Det, der er heldigt, er, at vi spiller landskamp i morgen, så fokus er der. Hvad der kommer derefter er heldigvis ikke i mine hænder.

– Jeg lægger fokus på det arbejde, der skal gøres i morgen. Jeg har før udtalt mig om min tid i München, men jeg har ikke så meget at sige til det, siger Højbjerg.

27-årige Pierre-Emile Højbjerg har tidligere tørnet ud for Bayern München i perioden 2013 til 2016. Her nåede han at notere sig for 25 kampe for klubbens førstehold, inden turen altså gik videre til Southampton og senere hen Tottenham, hvor han spiller i dag.

OVERSIGT

Scroll to Top