The perfect guide to the casino

Simon Kjær slår fast: Der er ingen bekymringer

Den danske landsholdsanfører forsikrer, at der ingen bekymringer er i truppen efter chok-nederlaget til Kazakhstan tilbage i marts.

Det danske landshold er endnu engang samlet i forbindelse med EM-kvalifikationen, og denne gang har Kasper Hjulmands tropper i den grad noget at revanchere efter det seneste chok-nederlag til Kazakhstan tilbage i marts.

Anfører Simon Kjær slår i den forbindelse fast, at tavlen er vasket ren forud for det kommende opgør mod Nordirland, som gæster Parken fredag aften.

– Jeg er overhovedet ikke bekymret over det, der skete imod Kazakhstan.

– Jeg ser det også som en af årsagerne til, at vi alle sammen elsker fodbold. At alt kan ske. Det var det samme, som da Saudi-Arabien slog Argentina ved VM, hvor argentinerne senere løb med trofæet. Alt er muligt.

– Jeg er sikker på, at Hjulmand har set kampen 50 gange for at prøve at forstå, hvad der gik galt.

– Vi har selvfølgelig vendt og drejet kampen i truppen sammen med Hjulmand, og vi er 100 procent sikre på, at vi står et godt sted. Vi kigger fremad.

– Jeg husker også en kamp i Parken, hvor vi tabte til Montenegro, og efter det slog vi også meget hårdt tilbage, så der er ingen bekymringer, siger Simon Kjær.

Opgøret mellem Danmark og Nordirland bliver fløjtet i gang klokken 20:45.

OVERSIGT

Scroll to Top