The perfect guide to the casino

Ny signing på vej? Brøndby vil på rov i PSV

Rygterne florerer allerede i stor stil på Vestegnen.

Brøndby er den seneste tid blevet sat i forbindelse med den svenske midtbanespiller, Erik Ahlstrand, der til dagligt slår sine folder i Halmstad BK, men det er tilsyneladende ikke den eneste spiller, som CV har i kikkerten.

Ifølge den hollandske avis De Gelderlander, så har Brøndby nemlig vendt blikket mod Holland, hvor de har sat jagten ind på midtbanespilleren Mathijs Tielemans, som tørner ud for PSVs reserver.

Hollænderens kontrakt udløber med PSV til juni, og han skulle angiveligt have afvist at forlænge sin aftale, da klubben ikke kan garantere ham spilletid på førsteholdet.

Derfor er 21-årige Mathijs Tielemans på udkig efter en ny arbejdsgiver, som måske kan blive Brøndby i jagten på kontinuerlig spilletid.

De blå-gule fra Vestegnen får dog kamp til stregen om hans underskrift, da også Vitesse, FC Utrecht, AZ Alkmaar og et par engelske klubber har vist interesse for Tielemans.

Mathijs Tielemans står noteret for 77 reservekampe for PSV med otte mål og otte oplæg til følge. Han har endnu ikke spillet en kamp for klubbens førstehold.

OVERSIGT

Scroll to Top