The perfect guide to the casino

BIF-profil glæder sig over ny værdiaftale: Lang periode med uenigheder

Den unge Brøndby-profil, Mathias Kvistgaarden, glæder sig over, at værdiaftalen mellem Brøndby og klubbens fans er faldet på plads.

Brøndby IF kunne torsdag aften meddele, at værdiaftalen mellem Global Football Holdings og klubbens fans er blevet underskrevet, og det er noget, der vækker stor glæde hos angriberen Mathias Kvistgaarden.

Det fortæller han til bold.dk.

– Jeg er selvfølgelig glad for, at der er faldet noget på plads. Det har været en lang periode, hvor man har kunnet mærke, at der har været nogle uenigheder.

– Men spillertruppen har koncentreret sig om, at vi skulle spille fodbold og fokusere på vores egen ting. Så var det klubben og fanafdelingen, der skulle snakke sammen.

– Men det er da dejligt at høre, at der er kommet noget på plads. Det tror jeg, det er for alle parter, både klub, fans og spillere, siger Mathias Kvistgaarden, der ikke lægger ikke skjul på, at den seneste tids uenigheder har været til at mærke på lægterne.

– Man har selvfølgelig godt kunne mærke det, men igen har man måtte se igennem fingre med det, fordi det er ikke noget, som vi spillere har kunnet have nogen indflydelse på. Vi har bare gjort vores job.

– Så det har været en lidt anderledes oplevelse. Nu håber jeg på, at stemningen i næste sæson bliver, som den var tidligere, lyder det fra Kvistgaarden, der heller ikke lægger skjul på, at fansene har en kæmpe betydning.

– Brøndbys fans betyder jo alt, vi elsker vores fans. Så der er ingen tvivl om, at vi virkelig synes, at det gør noget for os spillere, når vi får så meget support og støtte. Det er vi rigtig glade for.

– Jeg kan jo også selv huske det fra første gang, hvor jeg skulle løbe ind på Brøndby Stadion, hvor der var fyldt. Det var kæmpestort, da man blev blæst helt tilbage af den fantastiske stemning, lyder det afslutningsvis fra Mathias Kvistgaarden.

OVERSIGT

Scroll to Top