The perfect guide to the casino

Gustav Isaksens fremtid i spil: Premier League og Serie A klubber kæmper om FC Midtjyllands topscorer

Det fremgår, at Gustav Isaksen fra FC Midtjylland sandsynligvis vil blive solgt i den kommende sommer, men hans fremtidige klub er stadig uvis. Claus Steinlein, FC Midtjyllands klubdirektør, har indikeret interesse fra Premier League, men et skifte til Italien er også en mulighed.

Lokalmediet L’Eco di Bergamo har rapporteret, at Atalanta er interesseret i Isaksen, og der er også rapporter om interesse fra klubber som Arsenal, Napoli og AC Milan. FC Midtjylland har tidligere mødt Atalanta i Champions League, og Isaksen har gjort et stærkt indtryk mod Lazio, så italienske klubber er sandsynligvis bekendt med hans navn.

Atalanta købte Rasmus Højlund for omkring et år siden, som nu er forbundet med Manchester United og har været en stor succes for Serie A-klubben.

22-årige Gustav Isaksen sluttede sæsonen i topform og blev topscorer i Superligaen med 18 mål. Hans kontrakt med FC Midtjylland løber frem til 2025, og Steinlein har for nylig angivet, at klubben forventer mindst 135 millioner kroner for ham​​.

I mere nylige nyheder er det rapporteret, at Rangers er interesseret i at tegne en aftale med Isaksen. Han har leveret fremragende præstationer for FC Midtjylland, med 13 mål og tre assists i 34 optrædener i alle konkurrencer. Han har også scoret tre mål i Europa, hvor han scorede to gange mod Lazio og en gang mod Feyenoord i Europa League-gruppespillet. Han er primært en højre-fløj, en position Rangers har brug for at styrke​​.

Hans præstationer for FC Midtjylland har været bemærkelsesværdige i den seneste sæson, hvor han har lavet 22 mål og 7 assists i 45 optrædener på tværs af forskellige konkurrencer, herunder Superligaen og UEFA Europa League.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top