The perfect guide to the casino

Midtbanespiller rygtes til Vestegnen: Så mange millioner koster han

Brøndby kommer formentlig ikke til at skulle sprænge banken for Erik Ahlstrand, hvis de har i sinde at gøre alvor i interessen.

21-årige Erik Ahlstrand er den seneste uges tid blevet sat i kraftig forbindelse med et skifte til Vestegnen, og tidligere har han heller ikke lagt skjul på, at han glæder sig over interessen fra Brøndby, som angiveligt har fulgt ham gennem en længere periode.

Et skifte kan derfor meget vel være under opsejling, men det kommer formentlig ikke til at blive en handel, hvor Brøndby sprænger banken for at sikre sig Erik Ahlstrands underskrift.

På det anerkendte medie, Transfermarkt.com, fremgår det således, at Erik Ahlstrand har en markedsværdi på 350.000 euro – svarende til cirka 2,6 millioner danske kroner.

Samtidig har den 21-årige midtbanespiller kontraktudløb med Halmstad BK i november 2024, så den svenske storklub skal også snart skyde Ahlstrand afsted, hvis de skal nå at have nogle penge for ham, såfremt de ikke forlænger kontrakten med ham.

Erik Ahlstrand, der både kan gøre sig på den centrale midtbane og på kanten, står i indeværende sæson noteret for 12 optrædener med tre mål og et enkelt oplæg til følge.

OVERSIGT

Scroll to Top