The perfect guide to the casino

FCK jagtede ham i vinters: Bød 14 millioner kroner – Nu er han på vej til ny klub

FC København ser ud til at have tabt kampen om norsk stortalent.

Tilbage i vinters var FC København ude med riven efter Vålerengas Odin Thiago Holm, der de seneste år er blevet udråbt som et af Norges største fodboldtalenter, og på daværende tidspunkt sendte løverne også et bud afsted på 14 millioner kroner for den kun 20-årige midtbanespiller.

Buddet blev dog afvist, da Vålerenga ville have tæt på det dobbelte, og nu ser Odin Thiago Holm endegyldigt ud til at være tabt for FC København.

Således skriver Nettavisen, at Vålerenga i øjeblikket forhandler med den skotske storklub Celtic om en transfer, og dialogen skulle eftersigende være ganske positiv.

Mediet skriver endvidere, at Celtics bud lyder på cirka 20 millioner kroner. Odin Thiago Holm selv skulle eftersigende også være indstillet på at prøve noget nyt i karrieren, hvilket også var tilfældet i vinters, hvor han satte ord på interessen fra FC København.

– Jeg har været åben om, at det var interessant for mig, men jeg har forståelse for, at Vålerenga ønsker at beholde mig. Det respekterer jeg, sagde Odin Thiago Holm til Dagsavisen, lød det dengang fra den talentfulde midtbanespiller.

Odin Thiago Holm står noteret for 76 optrædener for Vålerengas førstehold med seks mål og fire oplæg til følge.

OVERSIGT

Scroll to Top