The perfect guide to the casino

BIF-boss jubler: Pokalfinalen skal spilles på Brøndby Stadion

De tre kommende pokalfinaler skal spilles i Storkøbenhavn, og her kommer Brøndby Stadion altså til at danne rammerne for en af finalerne.

Divisionsforeningen af har netop udsendt en pressemeddelelse, og her i fremgår det, at de kommende tre pokalfinalerne skal spilles i Storkøbenhavn.

Her kommer Parken til at lægge græs til finalen i 2024 og 2026, mens Brøndby Stadion bliver værter ved pokalfinalen i 2025, og det vækker glæde hos Brøndbys administrerende direktør, Ole Palmå.

– Den danske pokalfinale er et højdepunkt i dansk fodbold, og vi beviste sidste år, hvor der var pokalfinale herude, at Brøndby Stadion som værtssted kan tilbyde både spillere og tilskuere en fantastisk ramme og atmosfære, som afspejler den betydning, finalen har i dansk fodbold.

– Vi investerer løbende i at skabe rammerne for fantastiske fodboldoplevelser, senest blandt andet med vores nye Vilfort Lounge som står klar næste måned, så vi er meget begejstrede for, at vi endnu engang får lov at afvikle pokalfinalen, siger han til Brøndbys hjemmeside.

Pokalfinalen er de seneste fire år blevet afviklet rundt omkring i Danmark, hvor henholdsvis Esbjerg, Aarhus, Brøndby og København har været værter.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top