The perfect guide to the casino

Tid til at vende hjem? Tidligere BIF-profil står snart uden klub – Kan hentes kvit og frit

Riza Durmisi skal på jagt efter en ny arbejdsgiver.

29-årige Riza Durmisi skiftede til Lazio fra Real Betis tilbage i sommeren 2018, men ventrebackens ophold i den italienske storklub har budt på en turbulent tid med et væld af lejeophold.

Den tidligere Brøndby-profil står således kun noteret for 19 kampe for Lazios førstehold i løbet af de fem år, som han har været ejet af klubben.

Dermed kommer det formentlig heller ikke som nogen stor overraskelse, at Durmisi ifølge flere italienske medier – heriblandt Calciomercato og Lazionews, forlader Lazio, når hans kontrakt udløber ved udgangen af juni.

Den teknisk dygtige venstreback skal dermed også på jagt efter en ny arbejdsgiver, og med tanke på, hvordan de seneste år af hans fodboldkarriere har forløbet sig med skiftende klubber og manglende spilletid, så virker et skifte tilbage til Vestegnen måske heller ikke helt usandsynligt.

Det er således tidligere kommet frem, at Brøndby har øget deres transferbudget markant forud for sommerens transfervindue, hvilket du kan læse mere om her.

Derfor må man også formode, at Carsten V. Jensen nu har lidt ekstra midler at lege med i lønbudgettet, og med en EM-slutrunde næste år, så vil det også være en oplagt mulighed for Riza Durmisi i jagten på kontinuerlig spilletid.

Riza Durmisi har i løbet af sine fem år i Lazio været udlejet til hele fem forskellige klubber i form af Nice, Salernitana, Sparta Rotterdam, Leganes og senest Tenerife.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top