Bombe fra Kylian Mbappé: Vil væk

The perfect guide to the casino

Bombe fra Kylian Mbappé: Vil væk

Franske fodboldsuperstjerne Kylian Mbappé har officielt meddelt Paris Saint-Germain (PSG) at han ikke har til hensigt at forny sin kontrakt, som udløber i 2024. Som svar har PSG-ledelsen givet den 24-årige et ultimatum: accepter nye vilkår eller bliv solgt i sommer. Dette kunne alarmere potentielle bejlere som Real Madrid og Liverpool.

Mbappé skabte tidligere stor opmærksomhed på transfermarkedet i 2022, da hans femårige PSG-aftale, som han underskrev ved sin ankomst fra Monaco i 2017, var tæt på at udløbe. Han syntes bestemt for Bernabeu, men i sidste øjeblik lavede han en dramatisk U-vending og underskrev igen med Paris-klubben efter tilsyneladende pres fra den qatarske stat og den franske præsident Emmanuel Macron.

Selvom han for lidt over et år siden blev præsenteret med en ‘Mbappé 2025’ trøje, var trøjenummeret misvisende, da hans egentlige aftale kun løber indtil 2024, med mulighed for at forny for et ekstra år. I stedet for at vente indtil slutningen af næste sæson, har en utilfreds Mbappé informeret PSG om, at han ikke vil forny sin aftale, hvilket har efterladt PSG overrasket og tilsyneladende træt af hans beslutning. Klubben har nu fortalt Mbappé at forlænge sin kontrakt eller blive solgt inden sommertransferperioden slutter.

Det er værd at bemærke, at PSG’s nuværende holdning til Mbappé er meget strengere end sidste gang hans kontrakt var ved at udløbe. I august 2021, omkring 10 måneder før han ville blive en fri agent, afviste PSG et bud på €160 millioner ($172 millioner) fra Madrid for Mbappé og bandt ham derefter ned for yderligere to perioder det følgende forår.

Fremtiden forbliver usikker for den franske superstjerne. Det er ukendt, om Real Madrid vil gøre et nyt forsøg på Mbappé, eller om deres præsident, Florentino Perez, stadig bærer nag over at være blevet ladt ved alteret to gange af den fremtidige Ballon d’Or-kandidat. I 2017, da Mbappé kom til PSG fra Monaco, og i 2022, da han så ud til at skulle til La Liga, men ændrede mening i sidste øjeblik, stod Perez tomhændet tilbage. Andre Premier League-giganter, herunder Liverpool, der tidligere har vist interesse for Mbappé, kunne også komme i spil i den her sommer.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top