The perfect guide to the casino

Steffen Højer glæder sig over Jelert-retur: En af de bedste i Superligaen

U21-landstrøner Steffen Højer glæder sig over at have den talentfulde FCK-back til rådighed igen.

FC København-spilleren Elias Jelert var i sidste landsholdssamling en del af A-landsholdet, men til den kommende landsholdssamling er han altså en del af U21-landsholdet igen, og træner Steffen Højer glæder sig over at have hans kvaliteter til rådighed igen.

– Jeg glædede mig også til at have ham med sidste gang, men så røg han jo på A-landsholdet, siger Steffen Højer med et grin og fortsætter.

– Det fortæller jo lidt om, hvor dygtig han har været. Jeg tænker, at alle trænere klapper sig i hænderne, når der er dygtige spillere at arbejde med.

– Jeg synes generelt, at det er en rigtig god trup. Jelert har sammen med Anton Gaaei været blandt de bedste backs i Superligaen. Så han har præsteret superstærkt, og det bliver fedt at få ham med, lyder det fra Steffen Højer, der ikke frygter, at Jelert ankommer med manglende motivation.

– Jeg har ikke oplevet det endnu. Vi har haft Jesper Lindstrøm og Mohamed Daramy til at gøre noget af det samme. Der var absolut ingenting, da de kan godt lide at spille på det her U21-hold.

– De ved også godt, at hvis det er den indstilling, man kommer med, så kommer man heller ikke på U21-holdet næste gang.

– Så jeg er slet ikke bange for det, fordi de her spillere er så professionelle og ved, hvad det handler om. Jelert er også stadigvæk så ny i den her verden, at han jo faktisk ikke har spillet på U21-landsholdet, fortæller Steffen Højer.

OVERSIGT

Scroll to Top