The perfect guide to the casino

Lössl sætter ord på kanonslag: Det mest voldsomme i min karriere

FC Midtjylland-målmanden fortæller, at aftenens skandaløse episoder er det mest voldsomme, som han har oplevet i sin karriere.

FC Midtjylland sikrede sig fredag aften en plads i Conference League med en sejr over FC Midtjylland, men det var altså ikke det, der endte med at blive samtaleemnet efter slutfløjt.

Undervejs i kampen blev der nemlig kastet med kanonslag efter Jonas Lössl hele to gange, og det er da også det mest voldsomme, som han har oplevet i løbet af sin karriere.

Det gav han således udtryk for efter kampen.

– Jeg mærkede i første situation et smæld i baglåret.

– Jeg har stor respekt for de fans, som går op i det, men man skal også huske på, at vi alle er mennesker med en familie derhjemme.

– Jeg er ikke læge, så jeg ved ikke, hvad sådan et kanonslag kan gøre. Men hvis det springer tæt nok på, kan der jo ske grimme ting.

-Når jeg lige står og tænker over det, så er jeg da lidt berørt over det. Det er det mest voldsomme, jeg har været med til i karrieren. Jeg er blevet ramt før, det hører ingen steder hjemme, men jeg er ærgerlig over, at det skal fylde sådan her, lød det fra FCM-målmanden.

OVERSIGT

Scroll to Top