FC Midtjylland klar til europæisk fodbold efter dramatisk opgør mod Viborg

Der var drama for alle pengene, da de to ærkerivaler fredag aften krydsede klinger.

FC Midtjylland gæstede fredag aften Energi Viborg Arena, hvor ærkerivalerne fra Viborg FF ventede i et direkte opgør om en plads i Conference League, og her var der altså drama for alle pengene for de fremmødte tilskuere.

Første halvleg var præget af flere store chancer til begge mandskaber, der dog ikke var skarpe nok foran kassen, mens de to målmænd Jonas Lössl og Lucas Lund Pedersen ligeledes leverede en stærk præstation i hver deres bur.

I anden halvleg kom forløsningen dog for gæsterne, da FC Midtjyllands Aral Simsir sendte bolden i netmaskerne til 1-0 i det 66′ minut.

Ulvene fra heden formåede at holde stand i resten af kampen, og der blev således ikke scoret yderligere mål. Dermed kunne FC Midtjylland altså også fejre sejren og den vigtige kvalifikation til Conference League.