The perfect guide to the casino

Avis: Superliga-kending kan blive Mads Hermansens afløser

Spekulationerne omkring målmandsposten på Vestegnen er stor i øjeblikket.

Mads Hermansen ser ud til at være tabt for Brøndby denne sommer, hvor man forventer at skyde den talentfulde målmandsstjerne afsted til udlandet for et stort millionbeløb.

Den historie kan du læse mere om her.

Derfor spekuleres det også allerede i, hvem der skal overtage tjansen som førsteholdsmålmand for Brøndby IF, og ifølge Ekstra Bladet, så kan det blive en gammel kending af 3F Superligaen.

Avisen påpeger således, at den tidligere FC Nordsjælland-profil, Peter Vindahl Jensen, kunne være et godt bud på Mads Hermansens afløser.

Vindahl blev solgt til hollandske AZ Alkmaar for to år siden 13,5 millioner kroner, men her har han altså ikke formået at få sit gennembrud, hvorfor han i den seneste sæson var udlejet til 2. Bundesliga-klubben Nürnberg.

Her får han dog ikke forlænget sin aftale, og dermed kunne han altså være et oplagt bud på en ny førsteholdsmålmand på Vestegnen i jagten på kontinuerlig spilletid i en fast klub.

Peter Vindahl Jensen har i øjeblikket to år tilbage af sin aftale med AZ Alkmaar, hvor en lejeaftale altså også kan komme i spil.

OVERSIGT

Scroll to Top