The perfect guide to the casino

Ny assistenttræner i FCK

Nickolai Lund er klar til at forlade Viborg FF og slutte sig til F.C. Københavns trænerstab som assistenttræner. Dette skifte mødes med blandede følelser fra Viborg, der, mens de respekterer Lunds beslutning, beklager at miste en kompetent kollega og assistenttræner, som de havde håbet på at beholde. Viborgs sportschef, Mads Agesen, har udtrykt sin skuffelse over at miste Lund. Han anerkendte Lunds betydelige bidrag til Viborg og ønskede ham succes i sin nye rolle. Viborg leder nu efter en passende erstatning for at optimere deres trænerteam​​.

Lund vil arbejde sammen med F.C. Københavns cheftræner Jacob Neestrup, som han tidligere har arbejdet sammen med i Viborg. Lund har været assistenttræner i Viborg siden 2019, hvor hans arbejde blev anerkendt for hans professionalisme, grundighed og analytiske evner. Hans opgaver i den nye rolle vil inkludere spillerudvikling og fokus på faste situationer og analyse​2​.

I en udtalelse udtrykte Lund sin kærlighed til Viborg og taknemmelighed for den tillid, han blev vist. Han sagde, at beslutningen om at forlade Viborg var svær, men muligheden i F.C. København var for stor til at lade være. Lund ser frem til de kommende udfordringer, men indrømmer, at han vil savne sin dagligdag i Viborg. Han håber, at hans afgang ikke er et endeligt farvel, men snarere et “på gensyn”, udtaler Viborgs egen hjemmeside​.

Lund har en rig historie inden for træning, da han også har arbejdet med Randers FC og Silkeborg IF, og han er i øjeblikket i gang med at fuldføre sit UEFA Pro Licence-kursus​​.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top