The perfect guide to the casino

Zeca sætter ord på vild afsked: Det største i min karriere

Den græske midtbanestjerne fortæller, at afskeden med FC København er det største, som han har oplevet i sin karriere.

34-årige Carlos Zeca modtog en imponerende hyldest fra de fremmødte tilskuere, da han søndag aften sagde farvel til FC København i den sidste spillerunde i hjemmebanekampen mod Randers FC i Parken, og det var bestemt også noget, som gjorde indtryk på mangeårige FCK-stjerne.

– Det var virkelig fedt. Det var en fantastisk følelse at dele det med fansene og alle i FCK.

– Det her øjeblik er det største, jeg har oplevet i min fodboldkarriere. Jeg havde ikke forestillet mig, at jeg ville få sådan et farvel, og de viste mig alt deres kærlighed.

– Det er langt fra normalt, det der skete i dag.

– Jeg er virkelig glad for, at klubben lod mig komme på banen, og Neestrup pressede på, så det kunne lade sig gøre. Det samme gjorde mine holdkammerater, fortæller Carlos Zeca og fortsætter:

– Jeg havde høje forventninger, da jeg kom til FCK, for jeg havde hørt mange ting om klubben. Resultaterne har været op og ned, men jeg er glad for, at jeg kan tage herfra med fire mesterskaber.

– Selv i mine bedste drømme havde jeg ikke forestillet mig, at det ville blive den rejse, det har været. Det har været fantastisk at have så stor en rolle på dette hold, siger FCK-anføreren og sætter ord på sin fodboldfremtid i Panathinaikos.

– Jeg kommer til at savne meget herfra. Nu skal jeg til en anden klub, som jeg også elsker.

– Dem har jeg også savnet, for det har også været en stor del af mit liv, ligesom FCK også har været det, så jeg kommer til at følge alle deres kampe, slutter Carlos Zeca.

OVERSIGT

Scroll to Top