The perfect guide to the casino

Nyt på målmandsposten: Forlænger med Brøndby

Brøndby IF og Thomas Mikkelsen har forlænget samarbejdet.

Brøndby IF er netop gået på sommerferie med resten af 3F Superliga-holdende, og indtil nu har der været stor tvivl på de blå-gules målmandspost forud for den kommende sæson.

Mads Hermansen er et af de mest eftertragtede navne i dansk fodbold, og så har Brøndby-stjernen selv luftet tanken om et udlandsskifte.

Samtidig stod klubbens andenmålmand, Thomas Mikkelsens kontrakt til at udløbe ved udgangen af denne måned, men sådan forholder det sig altså ikke længere.

Brøndby oplyser således, at man har valgt at forlænge samarbejdet med den 39-årige målmand, så hans aftale nu først udløber i sommeren 2024, og forlængelsen med den rutinerede keeper vækker stor begejstring hos fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

– Thomas og vi har indgået en ny aftale frem til næste sommer, da han til hver træning beviser, at han kan udfordre vores øvrige målmænd og bidrager til den høje intensitet, vi ønsker til træning.

– De gange, hvor vi har bragt Thomas i kamp, har han gået ind og leveret på et højt niveau, så vi er glade for, at vi har papir på hinanden i endnu et år, udtalte CV på Brøndbys hjemmeside.

Thomas Mikkelsen skiftede til Brøndby fra Lyngby i sommeren 2021, og siden da er det blevet til 12 optrædener for de blå-gules førstehold.

OVERSIGT

Scroll to Top