The perfect guide to the casino

Kasper Hjulmand forlænger sin aftale: Så mange millioner tjener han som dansk landstræner

Kasper Hjulmand får en ganske fornuftig hyre som dansk landstræner.

DBU offentliggjorde tidligere i dag, at man har forlænget samarbejdet med Kasper Hjulmand frem til sommeren 2026, og nu har Ekstra Bladet løftet sløret for, hvad han tjener for at være i spidsen for det danske herrelandshold.

Avisen skriver således, at Kasper Hjulmand tjener et sted mellem 5-6 millioner kroner om året. Det fremgår endvidere, at lønnen er inkluderet bonusser, og beløbet på de seks millioner kroner kommer dermed kun i hus, hvis resultaterne på grønsværnen flasker sig.

Kasper Hjulmand har i forbindelse med sin kontraktforlængelse fortalt, at han har haft muligheden for at tjene betydeligt mere og sikre sin familie økonomisk.

– Jeg kan sige, at jeg har haft muligheden for at komme til store klubber, og jeg kunne have sikret min familie økonomisk. Man går jo for lud og koldt vand her, siger Hjulmand med et smil, inden han tilføjer:

– Nej, det gør man ikke. Men det er jo ikke samme markedsværdi, som hvis man var klubtræner. Sådan er det bare, lyder det fra landstræneren, som altså nu har mulighed for at bygge videre på det igangværende projekt med landsholdet.

OVERSIGT

Scroll to Top