The perfect guide to the casino

Vender hjem efter udlandseventyr: Vil gerne tilbage til Brøndby

Michael Falkesgaard flirter med et comeback på Vestegnen.

Tilbage i januar 2018 drog den tidligere Brøndby-målmand, Michael Falkesgaard, på lidt af et udlandseventyr, da han skiftede til thailandske Bangkok United.

Her har han slået sine folder de seneste fem og et halvt år, men nu er det altså på tide at vende snuden hjem mod Danmark.

Det fortæller Michael Falkesgaard i et interview med Tipsbladet.

– Jeg er kontraktfri nu, og min tid her i klubben er afsluttet, selvom de gerne ville forlænge med mig. Jeg havde også andre tilbud fra andre lande her i Asien, men vi har prioriteret at tage hjem til Danmark.

– Det handler også om, at vi som familie gerne vil tættere på dem vi kender i Danmark, mens vi også gerne vil give vores børn en mere dansk opvækst, som de kan tage med sig, siger Michael Falkesgaard, der i første omgang bosætter sig hos svigerfamilien, indtil der er en afklaring på fodboldfremtiden.

32-årige Michael Falkesgaard fortæller i samme ombæring, at han sagtens kunne se sig selv i en rolle i Brøndby, hvilket godt kunne blive aktuelt, da Mads Hermansen er et af de varmeste salgsemner i Superligaen denne sommer, mens Thomas Mikkelsens kontrakt udløber ved udgangen af denne måned.

– Jeg kunne godt se mig selv i en rolle i Brøndby. Det har været en stor del af mit liv, men jeg kan ikke sige, om det er noget, der er på tegnebrættet. Jeg har en fortid i Brøndby, så jeg kunne sagtens se mig selv der, men jeg ved ikke, om de ser det på samme måde, lyder det fra Falkesgaard, der ikke er i tvivl om, hvad han kommer til at bringe sin nye arbejdsgiver.

– Jeg tager en masse erfaring med mig hjem. Jeg har spillet næsten hver kamp i fem og et halvt år, og så har jeg været udlænding i en anden kultur, så jeg vil også have en erfaring i at kunne forstå og hjælpe udenlandske spillere i danske klubber. Det er bare meget anderledes at rykke fra sit hjemland til et helt nyt sted, så jeg føler, at jeg kan give rigtig mange ting videre, lyder det afslutningsvis fra Falkesgaard, der foruden Brøndby også har en fortid i Superliga-klubberne OB og FC Midtjylland.

OVERSIGT

Scroll to Top