AGF sikrer sig bronze efter vanvids-comeback - Sådan endte aftenens Superliga-kampe

AGF sikrer sig bronze efter vanvids-comeback – Sådan endte aftenens Superliga-kampe

Der udspillede sig et sandt drama på Ceres Park på 3F Superligaens sidste spilledag.

De sidste kampe i indeværende sæson blev søndag aften spillet blandt de seks hold i den øverste halvdel af ligaen, og her kæmpede AGF og Viborg om bronzemedaljerne.

Førstnævnte fik en forfærdelig start i jagten på tredjepladsen, da de hjemme på Ceres Park var bagud med 2-0 ved pausen, mens Kevin Yakob ligeledes var blevet sendt tideligt i bad med et direkte rødt kort.

Det lignede dermed også noget nær en umulig opgave for AGF at få point med fra opgøret, og da Mathias Kvistgaarden i anden halvleg gjorde det til 3-0 efter 67 minutter blev ondt blot værre for hjemmeholdet.

AGF skulle dog vise sig at rejse sig på mirakuløs vis. Efter 74 minutter reducerede indskiftede Jelle Duin nemlig til 1-2, og blot syv minutter senere gjorde Patrick Mortensen det til 2-3 på et noget tvivlsomt straffespark.

Efter 85 minutter eksploderede Ceres Park, da Jelle Duin atter var pletten med sin scoring til slutresultatet 3-3, som altså sikrede AGF bronzemedaljerne, da Viborg spillede 0-0 mod FC Nordsjælland på Right to Dream Park.

Herunder kan du se aftenens resultater for alle 3F Superliga-kampene.

FC København – Randers: 1-1
AGF – Brøndby: 3-3
FC Nordsjælland – AGF: 0-0