The perfect guide to the casino

Fodboldstjerne anklaget for ulovlig import af 1360 kilo kokain

Fodboldstjerne anklaget for ulovlig import af 1360 kilo kokain

Den tidligere hollandske landsholdsspiller, Quincy Promes, står over for alvorlige anklager om smugling af 1360 kilo kokain. Den 31-årige offensive spiller er igen midtpunktet i nyhederne, denne gang på grund af ulovlige aktiviteter uden for fodboldbanen.

Hollandske anklagere har bekræftet, over for nyhedsbureauet Reuters, at Promes er tiltalt for at have været involveret i smuglingen af 1360 kilo kokain til enten Holland eller Belgien i løbet af 2020.

Der er planlagt en retshøring i sagen mandag, men ifølge nyhedsbureauet ANP forventes Promes, der i øjeblikket spiller for russiske Spartak Moskva, ikke at være til stede.

Mandagen kan blive en afgørende dag for Promes, der udover sine præstationer på fodboldbanen også står anklaget for et knivoverfald på sin fætter under en familiesammenkomst i 2020. Også i denne sag er der planlagt en retshøring mandag, ifølge Reuters.

Til trods for disse sager har Promes leveret på banen i denne sæson. Han har imponeret som en af Ruslands førende målscorere og ligger på andenpladsen på topscorerlisten. I 26 ligakampe for Spartak Moskva har han scoret imponerende 20 mål.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top