Afslører: Ødegaard var i dialog med Brøndby

The perfect guide to the casino

Afslører: Ødegaard var i dialog med Brøndby

Den norske superstjerne var på et tidspunkt i dialog med de blå-gule fra Vestegnen.

24-årige Martin Ødegaard slår lige nu sine folder i Arsenal med stor succes, hvor han for alvor har slået sit navn fast som en af de absolut største profiler i hele Premier League.

Vejen til succes har dog ikke været en dans på roser for den teknisk dygtige midtbanespiller. Martin Ødegaard, der skiftede til Real Madrid i en alder af blot 16 år, havde nemlig mere end svært ved at finde fodfæste i den spanske hovedstad.

Den svære periode hos Los Blancos, der blandt andet betød minimalt med spilletid på klubbens førstehold, medførte også, at Brøndby meldte sig ind i kampen om Ødegaards underskrift.

Det afslørede klubbens tidligere sportsdirektør, Troels Bech, forud for aftenens landskamp mellem Spanien og Norge.

– Han havde en periode, hvor han blev tilgængelig for de danske klubber i den øvre ende af den danske liga, fordi han var på vej fra et skuffende ophold i Spanien og havde et par lejeophold i Holland, siger Troels Bech og fortsætter.

– Der havde vi (Brøndby, red.) da også en dialog kørende. Om han så synes, at det var lige oppe over, ved jeg ikke. Men vi havde en fornemmelse af, at det godt kunne blive til noget, lyder det fra Troels Bech.

Som bekendt skiftede Ødegaard dog aldrig til Brøndby, og han blev i stedet sendt på lejeophold i Heerenveen, Vitesse og Real Sociedad, inden han altså skiftede på en permanent aftale til Arsenal.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top