Barca-stjerne inden El Clasico: Desperat efter La Liga-titel

The perfect guide to the casino

Barca-stjerne inden El Clasico: Desperat efter La Liga-titel

Frenkie de Jong lægger ikke skjul på, at han er desperat efter at vinde La Liga med FC Barcelona.

Søndag aften er verdens største fodboldopgør på menuen, når FC Barcelona og Real Madrid krydser klinger i La Liga, og her er der altså lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp, når de to stjernespækkede mandskaber tørner sammen.

Resultatet af kampen kan samtidig blive altafgørende i kampen om det spanske mesterskab, hvor FC Barcelona i øjeblikket formået at skabe et solidt forspring ned til Real Madrid, og Frenkie de Jong lægger da heller ikke skjul på, at han er desperat efter at vinde La Liga.

– Jeg er desperat efter at vinde La Liga, og det er resten af mine holdkammerater også. Vi har et godt forspring til Real Madrid, men der er stadig lang vej igen. Vi har haft en god sæson i La Liga, og vi gør gode fremskridt i retning af at nå vores mål.

– Jeg synes, at El Clasico er den største kamp i fodbold. Det er den vigtigste kamp for Barcelona-fansene og også for spillerne.

– Den kan ofte spille en stor rolle i forhold til, hvem der vinder titlen i La Liga, siger Frenkie de Jong ifølge Football Espana.

Opgøret bliver fløjtet i gang klokken 21:00 søndag aften.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top