Liverpool-profil efter CL-exit: Det bedste hold over to kampe gik videre

The perfect guide to the casino

Liverpool-profil efter CL-exit: Det bedste hold over to kampe gik videre

Andy Robertson erkender, at Real Madrid var det bedste mandskab over to kampe.

Liverpool skulle onsdag aften forsøge at gøre det umulige, da de gæstede Santiago Bernabeu med et 5-2 nederlag på Anfield i bagagen, og det lykkedes da heller ikke for Jürgen Klopps mandskab at levere miraklet mod Real Madrid.

Efter slutfløjt var Andy Robertson da heller ikke bleg for at erkende, at Real Madrid var det bedste hold over to kampe.

– Vi var næstbedst det meste af opgøret. I den første kamp var første halvleg ret lige, det var den også i anden kamp, men de to anden halvlege dræbte det.

– Vi lod dem kontrollere, og når man skal jagte tre mål, så er det ikke godt. Vi kan ikke klage. Det bedste hold over to kampe gik videre, det er helt sikkert.

– Den er svær at sluge, men vi kan ikke klage, lyder det fra venstrebacken, der i samme ombæring fastslår, at der nu er fuld fokus på Premier League.

– Den sidste del af sæsonen bliver vigtig. Vi vil tilbage i Champions League i næste sæson. Vi ved, hvad vi kan levere her, så vi skal være med. Det er vores mål.

– Nu kan vi holde fuld fokus på Premier League, og så må vi give alt, hvad vi har i os, lyder det afslutningsvis fra Robertson i et interview med Viaplay.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top