The perfect guide to the casino

Hjulmand afslører: Derfor er Wass blevet vraget til landsholdet

Den danske landstræner sætter ord på fravalget af Daniel Wass.

Den danske landstræner, Kasper Hjulmand, satte torsdag aften navn på de 23 spillere, der er blevet udtaget til de kommende EM-kvalifikationskampe mod henholdsvis Finland og Kasakhstan, og her var der altså flere overraskelser at spore.

Én af dem var fravalget af Daniel Wass og Jens Stryger Larsen, der er blevet overhalet indenom af Elias Jelert og Victor Kristiansen, og på pressemødet i forbindelse med landsholdsudtagelsen satte Kasper Hjulmand nogle ord på sin beslutning om at vrage de aldrende backs.

– Det er to spillere, som jeg virkelig værdsætter, og som har gjort det fantastisk for os, siger Hjulmand og drejer samtalen over på en af afløserne, 20-årige Victor Kristiansen.

– Jeg er meget imponeret over Victors skifte til Leicester. Han kom egentlig med en preseason i fødderne og gik ind og spillede en FA Cup-kamp og klarede sig derefter godt mod Tottenham, Arsenal og United. Vi har en venstrebenet venstreback, som vi også gerne ville have haft med allerede for et år siden, da vi var i Marbella og spillede to testkampe, hvor han var skadet.

– Jeg er imponeret over den måde, han har taget skridt ind i den liga, så jeg mener, det vil være et godt tidspunkt at træde ind, når han er så godt kørende, som han er, siger Hjulmand, der også knytter en kommentar til udtagelsen af Elias Jelert, der tilsyneladende er udtaget, da han fortolker backen på en anden måde en eksempelvis Wass.

– Elias fortolker backen på en anden måde, og det er noget, vi måske kan komme til at bruge. De gennembrud og den måde, han klarer situationerne offensivt, mener jeg, er den rigtige type til de modstandere, vi har, fortæller Hjulmand, der altså har været på udkig efter nogle andre kvaliteter, end det Wass har at tilbyde.

– Daniel er en anden type, der fortolker backpladsen på en anden måde ved at spille den lidt mere ind i midtbaneleddet.

– Det er en anden type, end det jeg har valgt den her gang, men det er fodbolden, der bestemmer. Det er ikke, hvor gammel man er, lyder det fra Hjulmand, der dog understreger, at både Wass og Stryger fortsat er inde omkring landsholdet, og at alderen ingen rolle spiller.

– Jeg kommer aldrig nogensinde til ikke at udtage spillere, fordi de er for unge eller for gamle, hvis det er det bedste for holdet.

– Men jeg vil gerne understrege, at jeg sætter utrolig stor pris på både Wass og Stryger, og de er stadig med omkring landsholdet. Lad os se, hvad fremtiden bringer, siger Hjulmand.

OVERSIGT

Scroll to Top