The perfect guide to the casino

Var en kæmpe profil på Vestegnen: Nu nærmer han sig stort klubskifte

Hany Mukthar kan være på vej tilbage til europæisk fodbold.

Hany Mukthar var en af de absolut største profiler i hele Superligaen, da han tørnde ud for Brøndby i perioden 2016 til 2020.

Siden da gik turen til MLS, hvor han i skrivende stund er tilknyttet klubben Nashville, men her udløber tyskerens kontrakt altså til sommer, og det har åbnet op for et skifte tilbage til europæisk fodbold.

Ifølge Mukthars agent, Oğuzhan Arslan, så er den 27-årige offensivspiller nemlig et varmt navn i den tyrkiske storklub Galatasaray.

– Vores spillers kontrakt udløber i slutningen af ​​sæsonen, men Nashville Club har en 1-årig option. Vi ved ikke, hvad den næste proces vil vise os, men vores spiller har et ønske om at spille i den tyrkiske superliga. Han er et passende navn til Galatasaray. Der er tilbud, og han vil meget gerne Tyrkiet, fortæller han til den tyrkiske avis Cumhuriyet.

Mukthars agent fortæller i samme ombæring, at der igennem en længere periode har været interesse fra Galatasaray – også da tyskeren befandt sig på Vestegnen.

– Vi har arbejdet sammen med Hany Mukhtar, siden han spillede for Brøndby i Danmark. I disse år var Mukhtar et emne i Galatasaray efter anbefaling fra Elmander, lyder det fra agenten.

Hany Mukthar nåede i løbet af sin tid i Brøndby at notere sig for 134 kampe i den gule trøje med 28 mål og 36 oplæg til følge.

OVERSIGT

Scroll to Top