Brøndby-profiler åbner op i stort interview: Nu sætter de endelig ord på slåskampen

The perfect guide to the casino

Brøndby-profiler åbner op i stort interview: Nu sætter de endelig ord på slåskampen

Ohi Omoijuanfo og Kevin Tshiembe nedtoner i et interview med bold.dk slåskampen mellem Anis Ben Slimane og Mathias Greve.

Brøndby IF har haft en forrygende start på forårssæsonen i 3F Superligaen med to sejre, men det er alligevel ikke præstationerne på grønsværnen, som har tiltrukket flest overskrifter.

Det har i stedet været den slåskamp, som der opstod mellem Anis Ben Slimane og Mathias Greve kort før forårssæsonen blev skudt i gang, men ifølge to af de blå-gules profiler, så er hele episoden blevet kørt godt og grundigt op i medierne.

– Det sker flere steder. Det er bare ikke altid, at det udvikler sig til mere, og det skete jo med situationen med Anis og Greve, der udviklede sig til en stor sag.

– Det sker oftere, når man har med en stor klub som Brøndby at gøre. Var det sket i en mindre klub, så havde det nok ikke været så stor en sag. Men når det sker i en klub som Brøndby, så er der folk på tribunen og sådan, og så bliver det ofte en større sag, end det egentlig er.

– Jeg synes, at Greve, Anis og hele holdet håndterede det godt, og nu er vi kommet videre, og nu ser det godt ud, fortæller Ohi Omoijuanfo, der bliver bakket op af Kevin Tshiembe.

– Det er mere normalt, end man tror, for til træning er der altid tænding på, og alle vil gerne vise træneren, at det er dem, der skal spille.

– Så der bliver gået hårdt til den, for det er det eneste sted, hvor man kan bevise sig, hvis man ikke spiller eller har været skadet.

– Når sådan noget sker til træning, så er man nærmest gode venner igen det moment, det er sket. Det der sker på banen, det bliver på banen. Når man kommer ind igen, så joker man og hygger sig sammen – ingen tager noget personligt.

– Episoden hos os trak mange overskrifter, hvilket er lidt ærgerligt, for den blev lukket ti minutter efter, og så var der nogen, der blev ved med at hive noget nyt frem, og det skabte en negativ stemning, som der slet ikke var.

– Vi havde det alle godt i truppen, og der var slet ikke noget. Men jeg forstår godt, at dem som læser det, der står i avisen, de tænker alt muligt, men det var en ærgerlig situation, fortæller Tshiembe til bold.dk.

Også den nytilkomne forsvarsspiller, Frederik Winther fortæller, at det er meget normalt, at bølgerne går højt til træning i Tyskland, hvor han har tilbragt det seneste halvandet år af sin karriere.

– I Tyskland er der også meget af det, for folk vil gerne spille, og de vil gøre sit for at spille.

– Derfor sker der nogle gange sådanne episoder, hvor spillere kommer op at toppes. Det er selvfølgelig noget, man helst vil undgå, men det er næsten umuligt i den her verden og i så fysisk sport, hvor der er masser af adrenalin og høj puls.

– Det er ikke så unormalt, som man nogle gange går og tror, fortæller Frederik Winther, der sammen med Ohi og Tshiembe nedtoner episoden med Slimane og Greve.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top