Dommer kryber til korset: Indrømmer kæmpe fejl i FCM - Brøndby

The perfect guide to the casino

Dommer kryber til korset: Indrømmer kæmpe fejl i FCM – Brøndby

Mikkel Redder erkender, at han begik en stor fejl i mandagens Superliga-brag mellem FC Midtjylland og Brøndby.

FC Midtjylland og Brøndby bragede mandag aften sammen i en dramatisk kamp på MCH Arena, hvor de blå-gule fra Vestegnen trak sig sejrrigt far opgøret med en sejr på 1-0, men det var altså ikke kun spillet på grønsværnen, som var i fokus.

Det samme var kampens dommer, Mikkel Redder, som havde et par tvivlsomme kendelser – eller mangel på samme.

Der lød nemlig vilde protester fra FC Midtjylland-spillerne, da Mads Hermansen samlede en løs bold op fra Kevin Tshiembe, der dæmpede bolden med sin inderside, hvilket skulle have udløst et indirekte frispark få meter fra målet.

Mikkel Redders fløjte forblev dog tavs, men nu indrømmer han blankt, at han begik en fejl.

– Overall synes jeg, at der sagtens kunne være dømt en tilbagelægning. Det kan jeg godt købe ind på, lyder det fra Mikkel Redder i et interview med bold.dk.

Dommeren fortæller i samme ombæring, at det aldrig var på tale at give Emam Ashour rødt kort for det spark, som han gav Daniel Wass efter 24 minutters spil.

– I gamle dage kunne man sagtens argumentere for et rødt kort, men det er der altså ikke lovhjemmel for mere, så de her små tjat kan maksimalt kan give et gult kort.

– Vi kigger på kraft og brutalitet og i dette tilfælde er der ingen kriterier, der på nogen måde taler for rødt kort. Allernådigst gult kort, lyder det fra kampens dommer.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top