Trods 25 mål i 21 kampe: Haaland har måske valgt forkert klub

The perfect guide to the casino

Trods 25 mål i 21 kampe: Haaland har måske valgt forkert klub

Manchester City ligner lige nu et hold langt fra fordums styrke, hvor de søndag for femte gang i træk tabte til Tottenham på Tottenham Hotspur Stadium.

Selvom holdet derfor fortsat halter efter Arsenal på førstepladsen, så er det ikke meget kritik, man kan tillade sig at rette mod holdets og ligaens absolutte topscorer, da Erling Haaland i sin debutsæson har nettet 25 gange i blot 21 kampe.

Læs også: Juventus har fået nok: Overvejer at rive kontrakten med Paul Pogba over

Alligevel sår Jamie Carragher nu tvivl om Erling Haaland måske har taget det forkerte karrierevalg og måske burde have valgt en anden klub efter sit skifte væk fra Borussia Dortmund i sommers:

– Jeg har haft den følelse i denne sæson, at vi kun har set 60 procent af Haaland. Han scorede et mål mod West Ham, hvor han får plads i bagrummet og tager løbet. Det får han ikke meget af i City på grund af spillestilen, indleder Jamie Carragher til Sky Sports og fortsætter:

– Han kommer fra en liga og Dortmund, hvor det er en meget omstillingsliga og frem og tilbage til hver ende, og her ser man den store fart, han har. Det ser man ikke her. Måske har han faktisk valgt den forkerte klub til at få det bedste ud af ham.

Læs også: Mathew Ryan langer ud efter FCK: Følte jeg var skiftet under falske forudsætninger

– Vi ser et anderledes hold med Haaland, og det er ikke bedre, men det er ikke hans skyld. City vil som hold ikke spille omstillingsfodbold, fordi det er ikke Guardiolas stil. Hans spillere har ikke energien, styrken eller farten til det.

Manchester City har i skrivende stund fem point op til Arsenal på førstepladsen, som desuden har en kamp i hånden i forhold til Manchester City.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top