Bekræftet: FC Nordsjælland lander markant forstærkning

The perfect guide to the casino

Bekræftet: FC Nordsjælland lander markant forstærkning

FC Nordsjælland har på transfervinduets allersidste åbningsdag forstærket sig markant med en tidligere spiller, da Zidan Sertdemir vender hjem til Farum fra Bayer Leverkusen og Bundesligaen.

Således drog den dengang 16-årige Zidan Sertdemir i sommeren 2021 til den tyske Bundesliga-klub fra akademiet i Farum, men nu har de så atter hentet offensivspilleren hjem igen.

– Det er en stor glæde at kunne byde Zidan velkommen hjem. Vi troede – og tror stadig – meget på ham og hans store potentiale, og det er ikke nogen hemmelighed, at vi var ærgerlige, da han skiftede forrige sommer. Men vi holdt forbindelsen og har altid været åbne om, at vi ville være klar til at tage dialogen, hvis han skulle få lyst til at komme tilbage en dag. Han har altid været meget afholdt i klubben, og det har været tydeligt at mærke på Zidan i det her forløb, at det er gengældt, indleder FCN-sportschef, Jan Laursen, til klubbens hjemmeside og fortsætter:

Læs også: Transfervinduet nærmer sig lukning: Her er de 10 hidtil største handler

– Derfor er vi også meget stolte over at have hentet endnu en af vores top-akademispillere hjem i dette vindue. Zidan har haft en stor del af sin uddannelse på akademiet, og vi har fortsat store forventninger til, at han kan blive en markant spiller på vores Superliga-hold. Det giver os endnu stærkere kort på hånden – både på den korte og den lange bane – at få ham ind i truppen. På den måde matcher tilgangen af Zidan vores ambitioner både her og nu, men også med de længere briller på.

Zidan Sertdemir blev den yngste i Bayer Leverkusens historie til at debutere i Bundesligaen, da han i november 2021 blev skiftet ind imod Hertha Berlin. I en alder af 16 år, ni måneder og tre dage blev han samtidig den næstyngste spiller nogensinde i Bundesligaens historie.

Læs også: Kamil Grabara på spil igen: Sender stikpille til Brøndby

Sertdemir har spillet 14 ungdomslandskampe for Danmark og scoret syv mål fra U16 til U19.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top