The perfect guide to the casino

Officielt: Dortmund-spiller på plads i Superligaen

Lyngby Boldklub skal i foråret ud og kæmpe for sin overlevelse i Superligaen, hvor man overvintrer som absolut bundprop. Derfor har man været på jagt efter forstækninger denne venter, hvor man nu har lykkes med at lande den 23-årige islænding Kolbeinn Finnsson, der kommer til klubben fra Borussia Dortmund,

Her har venstrebacken huseret på klubbens andethold, hvor han har spillet 78 kampe. Nu er fremtiden dog faldet på plads for islændingen og det glæder De Kongeblå:

Læs også: Ballade i Bayern: Sportsdirektør revser stjerne

– Kolbeinn er en spiller, som vi har fulgt gennem noget tid efterhånden. Han har en rigtig spændende profil, og er godt skolet både offensivt og defensivt. Han dækker mange forskellige positioner, og kan i vores system sagtens dække både venstre back, venstre kant eller være indadgående højre kant, indleder fodboldchef i Lyngby, Nicas Kjeldsen, og fortsætter:

– Kolbeinn er en spiller, som vi har fulgt gennem noget tid efterhånden. Han har en rigtig spændende profil, og er godt skolet både offensivt og defensivt. Han dækker mange forskellige positioner, og kan i vores system sagtens dække både venstre back, venstre kant eller være indadgående højre kant.

Læs også: Cristiano Ronaldo gav superagent vildt ultimatum

– Med sine 23 år er Kolbeinn jo også stadig en ung spiller, men han allerede opbygget en del rutine fra sine år i blandt andet Groningen, Brentford og Dortmund. Vi tror vi kan udvikle Kolbeinn til næste niveau og gøre ham til en profil for Lyngby, og vi er rigtig glade for at byde ham velkommen i kongeblåt, lyder det fra Nicas Kjeldsen.

Kolbeinn Finnsson har fået trøjenummer 20 i Lyngby Boldklub og kan debutere i Superligaen søndag den 19. februar mod FC Nordsjælland hjemme på Lyngby Stadion.

OVERSIGT

Scroll to Top