The perfect guide to the casino

CV afslører: Lindstrøm-salg vil give penge i klubkassen

Jesper Lindstrøm fortsætter med at imponere i Bundesligaen, hvor han i den seneste kamp scorede et enkelt mål og assisterede til et andet, da Frankfurt vandt med 3-0 over Schalke 04. Det får ikke ligefrem interessen til at dale for danskeren, der blandt andet rygtes til klubber som Arsenal, Borussia Dortmund, RB Leipzig og Napoli.

Nu afslører Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, til bold.dk, at klubben har sikret sig en videresalgsklausul, såfremt Jesper Lindstrøm på et tidspunkt bliver solgt videre fra Eintracht Frankfurt:

– Vi har lavet en rigtig fin transfer, og der er også kommet nogle fine bonusser hen ad vejen, fordi han har leveret godt. Bliver der en transfer af ham til en stor sum penge, så vil det igen gavne Brøndby, så det er et drømmescenarie for Brøndby, indleder Carsten V- Jensen og fortsætter:

Læs også: CV melder om flere januar-indkøb: Disse tre positioner er i spil

– Jobbe er et rigtig fint sted, og han gør det godt, og det er vigtigt. Det er vigtigt at tage skridtene i det rigtige tempo. Om det er nok med to sæsoner i Bundesligaen, det skal jeg ikke stå her og vurdere.

– Han er på næsthøjeste niveau lige nu, så hvis han skal skifte, så skal det være til den absolutte top i de fem bedste ligaer. Forhåbentlig kommer et eventuelt salg også til at smitte af på Brøndby, men vi er glade for at se Jobbe klarer sig rigtig godt, slutter Carsten V. Jensen.

OVERSIGT

Scroll to Top