The perfect guide to the casino

Slut med middelmådighed: Brøndby vil hente profiler

Brøndby vil forstærke sin trup, og det kræver store investeringer i toppen, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen. 

Hvis Brøndby skal tilbage til toppen af dansk fodbold, kræver det investeringer i truppen. Og pengene skal bruges på kvalitet fra øverste hylde. Det siger Carsten V. Jensen til Ekstra Bladet.

– Når vi handler, skal vi styrke toppen af truppen. Vi skal hente spillere, der kan gøre en forskel for os fra dag ét. Det giver ingen mening at styrke bredden, siger CV.

Brøndby har tidligere snakket om at hente spillere i Vallys-klassen, med henvisning til købet af Silkeborg-profilen for cirka 20 mio. kroner i august.

– Vi er nu i en situation, hvor vi er bedre rustede og parate til at betale flere penge for de spillere, vi skal hente. Men der er stadig ingen garantier for, at de spillere, vi henter, tager den fra spids og træder direkte ind, uddyber sportsdirektøren.

– Men jeg erkender, at der er en større sandsynlighed for, at det sker, hvis de i forvejen har præsteret på et rimeligt niveau. Det kan være i bagkæden, på midtbanen eller i angrebet, vi forstærker os. Vi kan ikke sige, hvor det ender endnu, siger Carsten V. Jensen.

Brøndby har endnu ikke hentet nogle spillere i dette transfervindue, men de er for nyligt blevet kædet sammen med midtbanespilleren Mathias Hebo. Om han hører til på Vallys-hylden er dog tvivlsomt.

OVERSIGT

Scroll to Top