The perfect guide to the casino

Afklaret Niels Frederiksen: På tide at stoppe

Det var en afklaret Niels Frederiksen, der snakkede med den danske presse i dag. Han fortæller, at han og CV var enige om, at det var på tide at stoppe.

Da Brøndby i går tabte 2-0 hjemme til Viborg i Superligaen, stod det klart, at den stolte klub fra Vestegnen ville overvintre på 10. pladsen lige over nedrykningsstregen. Samtidig gættede de fleste på, at det ville blive Niels Frederiksens sidste kamp i spidsen for holdet som cheftræner. Og de fik ret. Niels Frederiksen blev her til morgen fyret, og han fortæller nu, at det var en fælles beslutning at gå hver til sit.

– Det er en fælles beslutning, og vi var enige om, at det skulle stoppe nu. Jeg synes, jeg har givet det til Brøndby, som jeg har, og jeg synes, Brøndby har givet det til mig, som de skulle. Derfor er jeg helt afklaret med, at det er sådan, det er, og jeg ønsker det bedste for Brøndby i fremtiden, siger Frederiksen til pressen.

– Det er en løbende dialog, som CV og jeg har haft, omkring hvordan fremtiden skulle se ud. Vi satte os ned i går efter kampen (mod Viborg, red.), hvor vi så hinanden i øjnene og snakkede om tingene. Det var i forbindelse med det møde, at vi i enighed besluttede, at det var det rigtige tidspunkt at sige farvel, og det var egentlig også min fornemmelse.

– CV spurgte mig på et tidspunkt, hvordan jeg egentlig selv så på det, og der svarede jeg helt ærligt: ’Jeg tror, det er ved at være på tide’, siger  Niels Frederiksen.

Brøndby har endnu ikke udpeget en erstatning for Niels Frederiksen.

OVERSIGT

Scroll to Top