The perfect guide to the casino

Midtbanetalent forlader Brøndby ved årsskiftet: Har været glad for opholdet

Unge Valdemar Kwasniak er snart fortid på Vestegnen. Han får nemlig ikke sin kontrakt med Brøndby forlænget, og dermed forlader han klubben den første januar, hvor han vil være transferfri. 

19-årige Valdemar Kwasniak lignede en ung mand, der stod på spring til sit helt store gennembrud i sommers. Niels Frederiksen havde ham med på bænken til Superligaens åbningskamp imod AGF, og han var også med til kampene imod FC Basel og Pogon Szczecin, men uden at komme på banen.

Nu må den defensive midtbanespiller så forlade Brøndby uden at have fået sin debut. Hans kontrakt udløber nemlig nytårsaften, hvorefter han forlader Brøndby, da han ikke får forlænget aftalen. Det fortæller han til 3point.

– Jeg har fået en masse fede oplevelser og minder i al den tid jeg har været her. Jeg har haft rigtig gode mennesker omkring mig. Jeg har haft en utrolig dygtig træner i CS (Christian Sørensen, red.), som har troet på mig og hjulpet mig rigtig meget. Så overordnet set har jeg været rigtig glad for min Brøndby-rejse, siger Kwasniak til mediet.

Kwasniak har længe været fast mand på Brøndbys U19-hold, og han har også fået kampe på reserveholdet. Han har tidligere spillet ungdomsfodbold i OB.

OVERSIGT

Scroll to Top